Over ons

Over ons

Bedankt voor je interesse in onze website over het meest geweldige hondenras ter wereld, de Golden Retriever. Wij zijn gek op Golden Retrievers en weten hoe belangrijk het is om de goede kennis te hebben als je een hond aanschaft zodat je echt alles uit je vriendschap met dit geweldige hondenras kan halen. Het is belangrijk om de juiste informatie te hebben over dit specifieke ras. Niet elk ras is namelijk hetzelfde. Onze liefde voor deze honden willen we daarom graag delen.

 

In de jaren die achter ons liggen hebben we veel kennis opgedaan over deze honden en willen dit graag delen met mensen die ook gek zijn op deze honden.

 

Met deze website willen we jou graag informeren over alles wat met Golden Retrievers te maken heeft. Op deze manier kan je makkelijk meer informatie vinden over dit fantastisch ras. Op deze site vind je blogs over bijvoorbeeld de aanschaf, voeding, gedrag etc. Maar ook als je op zoek bent naar een leuke naam voor jouw viervoeter kunnen wij je wellicht hierbij helpen. Wij hopen dat je de informatie die je zoekt kan vinden op onze website.

 

Heb je vragen of een opmerking of mis je informatie die wellicht van belang is voor andere Golden Retriever bezitters, schroom dan niet om ons een berichtje te sturen. Je kan dit doen via de mail of via ons contactformulier.

 

Heb je vragen over de gezondheid van jouw Golden Retriever, richt je dan altijd tot een dierenarts.

Pagina's

Privacy policy
Contact

© Copyright 2021 
Alle rechten voorbehouden